top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDutch Tourism

Dutch Tourism krijgt opdracht voor arrangement ontwikkeling Holland Boven Amsterdam

Vandaag starten wij met een nieuwe opdracht voor de provincie Noord-Holland met als doel: ondernemers met elkaar verbinden en nieuwe arrangementen creëren voor het gebied Noord-Holland Noord. Voor de opdracht werken wij samen met en ondersteunen wij destinatiemarketingorganisatie, Holland Boven Amsterdam.


Met de te ontwikkelen arrangementen zullen wij het aantrekkelijke landschap, de toeristische iconen en de horeca in Noord-Holland Noord met elkaar verbinden. Hierdoor zal de economische vitaliteit van de sector toenemen en zal er een divers toeristisch aanbod ontstaan dat aansluit bij de wens van de provincie voor spreiding van toeristen.


Met de opdracht stellen wij als doel om Noord-Holland Noord als toeristisch gebied aantrekkelijker te maken, doormiddel van een breed aanbod aan vrijetijdsactiviteiten en –voorzieningen en genoeg mogelijkheden om het diverse landschap te beleven.


Wij zullen toeristische ondernemers ondersteunen bij het vormgeven van nieuwe arrangementen door actief in het netwerk vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Dit zal gebeuren binnen de maatregelen van het RIVM als gevolg van het Coronavirus.


Daarnaast jagen wij ondernemers aan om de ontwikkelde arrangementen tot uitvoering te brengen en zullen wij optreden als intermediair tussen de ondernemers en andere partijen zoals overheden, natuurorganisaties, enzovoorts.


Als Dutch Tourism Group zijn wij onwijs trots op deze opdracht en kijken wij met veel enthousiasme naar de uitvoering en zijn wij benieuwd naar de fantastische arrangementen die wij zullen creëren voor het prachtige Noord-Holland Noord.4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page