Academy

Naast het ontwikkelen van arrangementen voor onze klanten houden wij ons bezig met het begeleiden en opleiden van de betrokken partijen, zodat zij handvaten krijgen om de samenwerking met elkaar te versterken. Voor het ontwikkelen van unieke arrangementen vinden wij het essentieel dat ondernemers (leren) samenwerken en de meerwaarde (leren) inzien van samenwerking.
 

Met onze werkervaring van meer dan 25 jaar, zijn onze collega’s een aanspreekpunt voor de diverse vraagstukken die er spelen op het gebied van toerisme in Nederland, hierdoor zijn wij in staat om ondernemers op een goede manier te leren om samen te werken aan unieke arrangementen.

 

​Veel ondernemers hebben vaak de focus op hun eigen onderneming, iets wat begrijpelijk is en logisch te verklaren. Omdat wij via onze arrangementen ondernemers laten samenwerken, vinden wij het belangrijk dat wij deze ondernemers (uit verschillende sectoren) leren en helpen om samen te werken, zodat via deze samenwerking, nieuwe arrangementen ontstaan, waarbij alle partijen er baat bij hebben.

 

Bij de Dutch Tourism academy zorgen wij niet alleen voor de opleiding, maar ook voor verdere verbinding tussen stakeholders en organisaties. Tijdens onze academy werken wij volgens de triple helix methode, waarbij de samenwerking tussen de betrokken partijen centraal staat.

 

Ten slotte zorgen wij ervoor dat ondernemers te allen tijde betrokken blijven bij de ontwikkelde arrangementen en ook na de ontwikkeling ondersteuning blijven krijgen, dit mede door garant te staan voor de borging van de ontwikkelde arrangementen. Daarnaast is onze organisatie ook verbonden aan diverse toeristische opleiders in Nederland, zoals Hogeschool Inholland, Regio College, Media College en het ROC van Amsterdam.

Wilt u meer weten over onze aanpak, neem dan contact met ons op.

Icoontjes academy.png