top of page

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor bedrijven in alle bedrijfstakken. Simpel gezegd, duurzaamheid is een zakelijke benadering om waarde op de lange termijn te creëren door rekening te houden met de ecologische, sociale en economische omgeving.

Ook voor ons is duurzaamheid zeer belangrijk. Duurzaamheid kan gezondheid verbeteren, veiligheid vergroten en geld besparen. Minder autorijden vermindert bijvoorbeeld de luchtvervuiling, vermindert de slijtage op lokale wegen en bespaart geld. We hebben allemaal baat bij schonere, gezondere producten.

Daarom passen wij duurzaamheid ook toe aan de arrangementen en producten die wij ontwikkelen om bij de dragen aan het zorgen voor een duurzame wereld.

Je kan hierbij denken aan arrangementen die het wandelen en fietsen met het gezin stimuleren of ondernemers uit een bepaald gebied met elkaar te laten samenwerken, waardoor er binnen de keten minder reisafstand ontstaat, wat weer beter is voor de vermindering van de uitstoot van CO2 broeikasgassen.

 

Tevens ontwikkelen wij steeds meer arrangementen, waarbij bewustwording een belangrijke "bijvangst" is, wanneer toeristen deelnemen aan de arrangementen. 

Wij blijven onze kennis updaten op , zodat wij steeds gerichter kunnen bijdragen aan duurzaam toerisme: dat volledig rekening houdt met de huidige en toekomstige ecologische, sociale en economische impacts en dat zich richt op de behoeften van bezoekers, de industrie, het milieu en de lokale bevolking. 

Flower Fields
bottom of page