top of page

Wat zijn arrangementen?

Een arrangement is een product waarbij meerdere (toeristische) ondernemers zich aan elkaar verbinden d.m.v. het versterken van elkaars product. Dit kan bijvoorbeeld een route zijn waar horeca, musea en/of andere leisure ondernemers samenwerken. Deze arrangementen zullen door ons team van experts worden ontwikkeld volgens de wensen en behoeften van de desbetreffende klant, die vervolgens de producten zelf adverteert en vermarkt. Een arrangement is een unieke manier om de binnen-en buitenlandse toerist uw stad/regio/provincie te laten verkennen en zorgt ervoor dat de toerist wordt verleid om langer in uw stad/regio/provincie te blijven.

Wat betekenen arrangementen?

Arrangementen zijn de perfecte manier om uw stad/regio/provincie ten toon te stellen, daarnaast is het een unieke manier om ondernemers in verschillende branches samen te laten werken. Wij helpen u deze arrangementen samen te stellen en zorgen ervoor dat uw ondernemers zich met enthousiasme verbinden.

IMG_8805.jpg
IMG_8777.jpg

Voor wie ontwikkelen wij arrangementen?

Wij ontwikkelen arrangementen voor onder andere destinatie marketingorganisaties (DMO), city marketingorganisaties, leisure ondernemers en buitenlandse touroperators.

Wat ontwikkelen wij?

Wij vinden het belangrijk dat de door ons gecreëerde arrangementen op een duurzame manier worden ontwikkeld. De binnenlandse toeristische arrangementen moeten aansluiten op de behoeften van de klant en uiteraard de beoogde doelgroep(en). Wij hebben te allen tijde als doel om ons eindproduct een lange houdbaarheidsdatum te geven.

Borging

Door ons partnership met To do in Holland zorgen wij ervoor dat arrangementen, naast dat ze worden ontwikkeld, ook worden geborgd. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de arrangementen duurzaam zijn en dat de uitvoering daadwerkelijk plaats gaat vinden.

Voorbeelden van arrangementen

Hieronder een aantal voorbeelden van door ons ontwikkelde arrangementen, welke bijdragen aan een langer verblijf van de toerist in een bepaalde regio en meer besteed:

Picknicktour

490-Fietsen-in-De-Rijp.jpg

De Picknicktour is het perfecte arrangement om een regio te ontdekken met bijvoorbeeld de fiets, motor of auto. De regio's waar dit arrangement reeds is ontwikkeld zijn o.a. Hoorn, Enkhuizen, Den Helder, Langedijk, Alkmaar, Medemblik en Langedijk. De tour start bij een van onze samenwerkende horecagelegenheden, waar eerst een kop koffie, thee of fris te verkrijgen is met een verrukkelijk stukje taart. Tenslotte is de af te leggen route te verkrijgen, samen met het heerlijke picknickpakket.

Tour de NHN

Fiets Zaanse Schans 2.jpg

Met de Tour de NHN kunt u Holland boven Amsterdam ontdekken in fiets- en wandeletappes. Tijdens de routes kunt u 'Detours' nemen die u leiden naar geweldige hotspots, restaurants, activiteiten, musea en verschillende accomodatie opties. Daarnaast zijn er ook 'Detours' naar bijzondere plekjes die door lokale bewoners zijn doorgegeven om de onontdekte parels van Holland boven Amsterdam te bewonderen.

Knapzakwandeling

pexels-photo-462136.jpeg

De Knapzakwandeling is een leuk arrangement om af te leggen op de fiets, motor of auto. De regio's waar dit arrangement reeds is ontwikkeld zijn o.a. Hoorn, Enkhuizen, Den Helder, Langedijk, Alkmaar, Medemblik en Langedijk De wandeling start bij een van onze samenwerkende horecagelegenheden, waar eerst een kop koffie, thee of fris te verkrijgen is met een heerlijk stukje taart. Daarna is de af te leggen route te verkrijgen, samen met de knapzak.

bottom of page