top of page

Over ons

Met meer dan 20 jaar ervaring, werken wij samen met organisaties en ondernemers in Nederland uit de sector toerisme. Het doel dat wij nastreven is arrangementen te ontwikkelen, welke nét even anders zijn dan normaal. Waarom? 
Op deze manier blijven wij de bezoekers van een gebied in Nederland inspireren en trekken wij de waardevolle toerist naar een gebied toe. Cultuur vormt een belangrijk onderdeel in onze arrangementen.  

Hetgeen wij doen, wordt gedaan met een team van ervaren medewerkers, die hun sporen hebben verdiend in de afgelopen jaren, én natuurlijk met onze partners.

Vanuit ons kantoor nabij de Zaanse Schans, ook een echte toeristische trekpleister, werken wij ook dagelijks aan de ontwikkeling van de ondernemers achter de arrangementen. Deze zijn van groot belang bij de borging van de door ons ontwikkelde activiteiten in een specifiek gebied. 
In de afgelopen jaren staat bij ons duurzaamheid op een voetstuk en laten wij dit zoveel mogelijk onderdeel uitmaken van nieuw te ontwikkelen arrangementen. 
We laten ons inspireren door voorbeelden uit het buitenland en doen kennis op tijdens onze jaarlijkse kennistrips. 
Een aantal van deze sessies worden ook mede door ons georganiseerd samen met de partners van Best of Holland en de Nederlandse ambassade in een bepaald land.

Kajakkers bij windmolen
bottom of page