top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDutch Tourism

Dutch Tourism krijgt opdracht van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Vanaf vandaag starten wij met een nieuwe opdracht voor het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord die aansluit op ons voorafgaande opdracht van de Provincie Noord-Holland. Ook tijdens deze opdracht zullen wij destinatiemarketingorganisatie, Holland Boven Amsterdam ondersteunen.


Wij zullen onze reeds ontwikkelde arrangementen van het platform boekenbovenamstrdam.nl verder uitrollen in de locaties Schagen, Julianadorp, Heerhugowaard en Alkmaar. Deze regio’s hebben namelijk ook veel potentie.


Naast het verder uitwerken van de reeds gecreëerde arrangementen zullen wij ons ook bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe arrangementen voor de regio Noord-Holland Noord. Het doel van deze arrangementen is om meer toeristen naar de regio te trekken, en ondernemers uit de regio hierbij te betrekken.


Wij zullen toeristische ondernemers blijven ondersteunen bij het vormgeven van nieuwe arrangementen door actief in het netwerk vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Dit zal gebeuren binnen de maatregelen van het RIVM als gevolg van het Coronavirus.


Daarnaast zullen wij aanjagen dat ondernemers de ontwikkelde arrangementen tot uitvoering zullen brengen en zullen wij op treden als intermediair tussen de ondernemers en andere partijen zoals overheden, natuurorganisaties, etc.


Als Dutch Tourism zijn wij onwijs enthousiast en benieuwd naar de fantastische arrangementen die wij zullen creëren voor het prachtige Noord-Holland Noord.

7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page