top of page

Proeven op z'n nederlands

"Proef Nederlandse kaas op de Zaanse Schans en veel ander Nederlands eten tijdens een voedselreis."

Highlights
• Ontdek de Zaanse Schans
• Kaas & Clogg boerderij
• Food proeverij

Cheeseheads!

 

Het proeven van diverse heerlijke kaassoorten is een must tijdens een verblijf in het kaasland Nederland. Het bijwonen van het proces van het maken van kaas en het krijgen van de kans om de kaas te proeven. Doe het allemaal met Henri Willig, al meer dan 40 jaar de specialist in het maken van Nederlandse kaas. Deze prachtige kaasproeverij bevindt zich op een prachtig windmolenpark, De Zaanse Schans.

 

De Zaanse Schans is een openluchtmuseum waar je de 18e en 19e eeuw herbeleeft in een bezoek. Een van de meest bezochte windmolenparken in de omgeving van Amsterdam met veel bezoekers uit de hele wereld. Dwaal door deze woonwijk en ontdek een authentiek stukje Nederland.

 

Ontdek de Zaanse Schans op een unieke manier met de bewoners van het dorp die in klederdracht rondlopen, de charmante wandelroutes langs de ouderwetse Zaanse huizen met hun adembenemende tuinen, diverse winkels uit de oude eeuwen, zoals de eerste Albert Heijn-supermarkt en de beroemde kaasboerderij de Catharina Hoeve. Het Zaans Museum bevindt zich ook binnen dit prachtige gebied.

 

Lekkere wandeling langs verschillende culinaire locaties, waar de lokale bevolking met passie haar producten presenteert. Al deze heerlijke producten worden geserveerd binnenin architectonische gebouwen. Als je geluk hebt, kun je het product van de Zaanstreek ruiken: cacao. Ruik, proef, zie en ervaar het heerlijke eten en drinken van deze streek.

Maak kennis met de lekkerste kaas ter wereld van Henri Willig. Een kaasproeverij op een van de meest bijzondere boerderijen van Nederland. Hier kun je het traditionele kaasmakingsproces ervaren in een authentieke sfeer van de kaasfabriek.

Programma

• 2x Overnachten in de     
omgeving van Amsterdam

• 2x Ontbijt

• Bezoek aan de Zaanse
  Schans

• Bezoek aan de kaas & 
   klompenboerderij

• Food en kaas proeverij

Interesse?

Boek direct!

+31(0) 85 44 44 950

Info@dutchtourism.nl

Prijs vanaf:

€ 145,-

Enkele suppl.     € 44,-

Extra nacht         € 51,-

HB                       € 23.-

bottom of page