top of page

Online FAM-Trips

This is Holland.jpg

Bent u het beu om lange saaie, gedissocieerde webinars te hebben? Wilt u meer weten over de mooie hotels, attracties, musea, natuur en restaurants die de provincie Noord-Holland in Nederland te bieden heeft?

 

Lees dan verder!

Experience HOLLAND

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het creëren en organiseren van interactieve online ervaringen, ook wel bekend als Online FAM Trips, genaamd Experience HOLLAND. Met ons evenement krijgt u de kans om meer te weten te komen over wat Noord-Holland te bieden heeft. We zetten minder bekende bezienswaardigheden, natuur, hotels, restaurants en musea in de kijker die ook interessant zijn en niet mogen vergeten! Door middel van deze interessante en interactieve sessies maakt u kennis met een grote diversiteit aan partnerbedrijven waar Dutch Tourism mee samenwerkt.

Experience BOX

Maar dat is niet alles… Graag introduceren wij de Experience Box. De Experience Box speelt een grote rol in het evenement en wordt zonder extra kosten naar het door u gewenste adres gestuurd! In de Experience Box vind u verschillende items die de uitgelichte partner van Dutch Tourism vertegenwoordigd tijdens het online evenement. Deze items zijn nodig voor de leuke activiteit die is opgenomen tijdens het online evenement om op een interactieve manier een ervaring op te doen van de activiteiten die de partners te bieden hebben.

Onze Partners

Onze gewaardeerde partners die deel gaan uitmaken van onze online FAM-Trips zijn:

Grand Café Restaurant 1e Klas

21st of May 12:30-13:15

Grand Café Restaurant 1e Klas bevindt zich op het Centraal Station van Amsterdam. Het is een monumentale horeca- en evenementenlocatie en een warme ontmoetingsplek voor reizigers, bewoners en toeristen. Gasten noemen het restaurant vaak 'verborgen juweeltje' vanwege de sfeervolle ambiance.

Reserveer uw ticket

A'DAM Lookout

COMING SOON

A'DAM LOOKOUT is een observatiedek met een panoramisch uitzicht over Amsterdam. Je ziet de historische stad, de dynamische haven en het unieke polderlandschap. Op het dak van de A'DAM Toren staat de hoogste schommel van Europa. Sensatiezoekers slingeren op 100 meter hoogte over de rand met Amsterdam onder hun voeten.

Reserveer uw ticket

Henri Willig

COMING SOON

Henri Willig is een snelgroeiende, onafhankelijke kaasmaker, exporteur en retailer die al sinds 1974 succesvol is met zijn onderscheidende kazen. Wat begon als een boerenbedrijf is uitgegroeid tot een toeristische topattractie met meer dan een miljoen bezoekers per jaar.

 

Reserveer uw ticket

THIS IS HOLLAND

COMING SOON

THIS IS HOLLAND is een toeristische attractie met een panoramische vluchtsimulator die je meeneemt op een adembenemende reis. Het is gevestigd in Amsterdam in een 24 meter hoog cilindrisch paviljoen. Beleef een spectaculaire 5D Flight Experience in Amsterdam over vele bezienswaardigheden in Nederland.

Reserveer uw ticket

Keukenhof

COMING SOON

Keukenhof is de mooiste lentetuin ter wereld. Keukenhof is een bloemenpark ten noordwesten van Lisse, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het park, opgericht in 1949, beslaat 32 hectare en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers van over de hele wereld.

Reserveer uw ticket

Blue Boat Company

COMING SOON

Er is geen betere manier om Amsterdam te ontdekken dan vanaf het water. Klim aan boord van een van de luxe boten van Blue Boat Company, die u meeneemt op een cruise door de Amsterdamse grachten om het hart van de stad te verkennen. Amsterdam staat bekend om zijn grachten, dus bij een bezoek aan de stad mag een rondvaart door de grachten natuurlijk niet ontbreken.

Reserveer uw ticket

Van der Valk Hotels

COMING SOON

Van der Valk, opgericht in 1862 met café de Gouden Leeuw in Voorschoten, is inmiddels uitgegroeid tot een trotse hotelketen met meer dan 100 hotels en restaurants wereldwijd. Door zichzelf voortdurend te vernieuwen, brengen ze comfort binnen handbereik en zit gastvrijheid in hun genen.

Reserveer uw ticket

The National Maritime Museum

COMING SOON

Het Scheepvaartmuseum heeft een van de grootste en meest opmerkelijke maritieme collecties ter wereld met ongeveer 400.000 objecten, waaronder schilderijen, scheepsmodellen, navigatie-instrumenten en wereldkaarten. Ontdek 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis!

Reserveer uw ticket
large_59b9a17675.jpg
carousel_room_1024x768_Superior kamer 1.
Partners Dutch Tourism.png
Reserveer uw ticket hier!

Bedankt voor uw inzending!

U ontvangt uw ticket binnen 24 uur. Houd uw e-mail in de gaten voor verdere updates.

We zien u graag op onze Online FAM Trip!

bottom of page