top of page

Voor één dag een boer

"Ontdek het leven van een boer tijdens een rondleiding op een boerderij met een prachtige kaasproeverij. Ontdek verschillende boerderijen tijdens een fietstocht in Laag Holland." 

Highlights

• Ontdek de boerderij
• Kaas & klompenboerderij
• fiets tour Laag Holland

People Planet Pleasure

Ontdek de geheimen achter Monnickendam. Dit havendorpje heeft een rijke historie wat nog steeds te zien is in de kleine straatjes met zijn zestig historische gevelstenen. Achter veel van deze stenen zit een verhaal. Wij begeleiden je, met een wandeltocht, langs een deel van deze stenen met hun unieke verhalen.

 

Tijdens de wandeling nodigen we je uit op een biologische boerderij in de omgeving. De boer heeft speciaal voor zijn kudde Jerseykoeien een nieuwe stal gebouwd. Het is gebouwd om de dieren als zo aangenaam mogelijk om hun natuurlijk gedrag te stimuleren. Een uitnodiging voor een leuke en leerzame wandeling op een biologische boerderij. Informatie van een kaasdame over de productie van heerlijke Nederlandse kaas en een biologische proeverij. Naast deze geweldige ervaring wordt er een biologische lunch geserveerd met verschillende sandwiches met lokale ingrediënten.

 

Een unieke fietstocht langs de 'Gouden Cirkel'. In één adem alle rijke historie van het gebied Laag Holland. Een prachtige omgeving met veel biologische boerderijen, oude vissershavens, groene bossen en veel cultuur. De eindeloze bezienswaardigheden in Laag Holland, of de statige boerderijen, De Dijk met het IJsselmeer, de Stelling van Amsterdam met zijn indrukwekkende forten! 

 

Halverwege de route ontdek je het geheim achter de lekkerste kaas ter wereld. Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen in de nieuwe pottenbakkerij van de biologische boerderij van Henri Willig. 

Programma

• 2x Overnachten in de
  omgeving van Amsterdam

• 2x Ontbijt

• 1x Biologische lunch

• Ontdek de boerderij

Interesse?

Boek direct!

+31(0) 85 44 44 950

Info@dutchtourism.nl

Prijs vanaf:

€ 146,-

Enkele suppl.     € 49,-

Extra nacht         € 45,-

HB                       € 23.-

bottom of page