top of page

Kasteel Route

"Ontdek het kasteel van Amsterdam en maak een boottocht naar het schiereiland Pampus."

Highlights

• Ontdek het kasteel van Amsterdam
• Boottocht naar Pampus
• Ontdek Amsterdam

Koninkrijk der Nederlanden!

 

Ontdek Nederland en zijn rijkdommen in het machtige kasteel van Amsterdam. Een middeleeuws kasteel in goede staat met een ronde toren op elke hoek. Het kasteel van Amsterdam maakt deel uit van de UNESCO-lijst van de Stelling van Amsterdam. Prachtig uitzicht vanaf de top van het kasteel, een verhaal over de periode van de Gouden Eeuw en de betoverende omgeving van de tuinen van het kasteel. Bij een bezoek aan de top van dit kasteel heb je een uitzicht op het forteiland Pampus. Waar je na je bezoek aan het kasteel even kunt uitrusten en het fort kunt bezoeken.

 

Unieke verhalen, geschiedenis, cultuur en natuur zijn allemaal te ontdekken bij een bezoek aan het Amsterdams Kasteel en het forteiland Pampus. Eerst drijvend naar het eiland op een boot van Muiden naar het prachtige schiereiland. Op het onbewoonde eiland kan je rondwandelen en het mooiste fort van Pampus ontdekken. Met zijn unieke geschiedenis en verbazingwekkende activiteiten voor iedereen.

 

Ontdek Amsterdam met zijn historische grachten. Geniet al wandelend van de eeuwenoude grachten. Tijdens de rondleiding zie je de stad vanuit een ander perspectief, een must do tijdens je bezoek aan Amsterdam! Deze stad met haar geschiedenis heeft ook heerlijke Nederlandse producten die je gaat proeven en beleven.

 

Een wandeling door het grootste rijkdom van Nederland, Amsterdam.

Deze koninklijke stad neemt je mee terug in de tijd met haar prachtige koninklijk paleis, groots centraal station en prachtige gevels aan de Keizersgracht. Tijdens deze tour zal je de Nederlandse cultuur op verschillende manieren ontdekken. Proef ons heerlijke eten en drinken, hoor de verhalen en zie de prachtige bezienswaardigheden van het oude stadscentrum.

Programma

• 2x Overnachting in de
omgeving van Amsterdam

• 2x Ontbijt

• Kasteel van Amsterdam 

• Boottocht naar Pampus

• City tour Amsterdam

Interesse?

Boek direct!

+31(0) 85 44 44 950

Info@dutchtourism.nl

Prijs vanaf:

€ 151,-

Enkele suppl.     € 44,-

Extra nacht         € 51,-

HB                       € 23.-

bottom of page