top of page

Even weg aan de kust

"Bezoek het strand en het Zandvoorts museum, neem kajaklessen en verken Haarlem. 

Highlights

• Neem kajakles
• Ontdek Haarlem
• Bezoek Zandvoorts museum

Het strand in Nederland

 

Zonnig weer of niet, het strand heeft haar bezoekers altijd veel te bieden. Een adembenemend uitzicht op de zee, het strand, de boulevard en het prachtige Kurhaus. Zandvoort heeft meer te bieden dan alleen een lange strandwandeling. Een badplaats met unieke winkels, watersportattracties, talloze prachtige cafés, bars en restaurants en een imposant museum over de geschiedenis van Zandvoort.


Een prachtige groepservaring. Beleef de leukste en beste trainingen op het water met een kajak in de zee! De kajak is een zeer populaire watersport, ontdek de watervaardigheden van je partner en jezelf. Je voelt een unieke zeebries, je neemt veel vitamine D op en voelt je één met de natuur.

 

Verhalen die je voor het leven zult koesteren tijdens een wandeling in de historische stad Haarlem. Een prachtige tocht langs prachtige oude en nieuwe architectuur uit de 16e, 17e en 18e eeuw, 1.000 monumenten en 22 unieke musea waaronder The Teylers museum en The Frans Hals museum. Deze prachtige stad heeft imposante kerken zoals de Sint-Baafskerk en de Sint-Jozefskerk. En een wandeling langs het stadhuis dat in de 13e eeuw werd gebouwd.

Haarlem heeft het allemaal in huis!

 

De tour eindigt met een bezoek aan het prachtige Zandvoorts museum. Een uniek klein museum met prachtige kunst. De kunst in het museum bestaat uit gebruiksvoorwerpen, serviesgoed, scheepsmodellen, prenten, badkleding en schilderijen tot een prachtige collectie fotografische glasnegatieven. Ontdek de geschiedenis van de huidige tentoonstellingen over nieuwe en oude kunst, creatieve werkplaatsen en het 'Museum Podium'.

Programma

• 2x Overnachting in de
  omgeving van Amsterdam
• 2x Ontbijt
• Kayak les
• City tour Haarlem
• Zandvoorts museum

Interesse?

Boek direct!

+31(0) 85 44 44 950

Info@dutchtourism.nl

Prijs vanaf:

€ 147,-

Enkele suppl.     € 44,-

Extra nacht         € 51,-

HB                       € 23.-

bottom of page