top of page

Genieten in de kop

Fietsroute Den Helder - Julianadorp

duinen.jpg

Detours

Elke route bevat 'Detours'. Deze Detours zijn verschillende leuke omwegen die u tijdens de route kunt maken om de omgeving beter te verkennen en mooie plekjes te ontdekken. De Detours bestaan uit hoogtepunten, musea, activiteiten, restaurants en accommodatie-opties. Binnenkort zullen er op de website ook unieke onontdekte hoogtepunten toegevoegd worden die door de locals van het gebied ingezonden zijn. 

Hoogtepunten

Kunstproject de Nollen

de%20nollen_edited.jpg

Kunstproject de nollen is een inspirerende plek in Den Helder. Het is de perfecte locatie voor iedereen die houdt van kunst. Het mooie aan deze locatie is dat je de kunst kan bewonderen in het landschap en het werkelijk kan beleven.

Lees meer...

Julianadorp aan Zee

julianadoro.jpg

Julianadorp is een schitterende kustplaats vlakbij Callantsoog. Het kustplaatsje ligt vijf kilometer onder Den Helder en acht kilometer boven Callantsoog. Het is een geweldige locatie om gemakkelijk te fietsen of te lopen. Het leukste is om via het strand te gaan wandelen.

Lees meer...

Willemsoord

WLM_-_Lumperjack_-_Gieterij,_gebouw_60A,

In het Willemsoord in Den Helder is veel te doen. Je hebt diverse musea zoals het marine museum, het reddingbrigade museum maar ook vele restaurants en terrasjes. Verder kun je er fijn wandelen en de vele mooie boten bekijken welke overal verspreid aan de kade liggen.

Lees meer...

Musea

Activiteiten

Horeca

Accomodatie

bottom of page