top of page
Individuele uitjes.jpg

Incoming Tour Operator

Missie
 

Ons doel is om nieuwe reizen in Nederland te ontwikkelen en onze klanten met succes te voorzien van kwaliteitsvolle reispakketten voor hun groepen, professionele service, waardoor we duurzame partnerships kunnen onderhouden met zowel onze klanten als leveranciers.

Visie

 

Op basis van deze missie werken we bij Nederlands toerisme ambitieus toe naar een toekomstige situatie waarin we marktleider zullen worden op het gebied van groepsreizen, met name in Noord-Holland.

Unieke arrangementen
 

Als Inkomende touroperator voor Nederland richten wij ons op de unieke plekken en activiteiten die nog ontdekt moeten worden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en verzorgen van complete arrangementen of losse excursies.

 
Samen met de ondernemers uit de verschillende regio's maken we mooie en unieke arrangementen. 
Er worden nieuwe herinneringen gemaakt. 


Enjoy your day!

Best of Holland
 

Wij zijn lid van het platform Best of Holland. Dit is een consortium van bedrijven uit de toeristische sector, marketing organisaties en de verschillende Nederlandse ambassades over de hele wereld. Samen organiseren we verkoopmissies, gaan we naar beurzen en bewaken we de kwaliteit van de toeristische activiteiten.

Wij bieden onze producten vooral aan reisbureaus, touroperators, touroperators en groepsorganisatoren. Nederlands Toerisme staat voor het ontwikkelen van nieuwe tours, hoogwaardige tours en een uitstekende service. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. 

logo_best of holland.png
bottom of page