top of page

Carrière

Ben jij een student zoekend naar

een inspirerende stage?

Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Stage

 

Ieder jaar bieden wij spontane studenten een leuk plekje binnen ons bedrijf om stage te kunnen lopen voor het MBO en HBO. Onze voormalige stagiaires hebben ons benoemd als een super leuk en leerzaam stagebedrijf in de regio Noord-Holland. Ben jij een student die een van de onderstaande opleidingen volgt en zoek jij een stageplek voor 10-20 weken bij een gezellige Tour Operator? Neem contact met ons op!

Opleidingen

  • Tourism Management

  • Travel, Leisure & Hospitality

  • Leisure & Event Management

  • Commerciële Economie

  • International Business

  • Marketing & Communicatie

Image by Kyle Hinkson

Stagiair Tourism Management

Wil jij mensen een onvergetelijke vakantie bezorgen en tegelijkertijd rekening houden met de gevolgen van toerisme voor de natuur en de lokale bevolking? Volg je de studie Tourism Management? Gelieve ons te contacteren.

Duur

10-20 Weken

Vanaf

September 2021

Image by Pietro De Grandi

Stagiair Travel, Leisure & Hospitality

Ben je creatief, vind je het leuk om leuke activiteiten te bedenken en te organiseren voor mensen in de toeristische sector? Volg je de opleding Travel, Leisure & Hospitality? Neem contact met ons op voor je stage.

Duur

10-20 Weken

Vanaf

September 2021

Image by Maxime Bhm

Stagiair Leisure & Events Management

Ben je creatief, vind je het leuk om evenementen te organiseren en word je er blij van om een glimlach op de gezichten van mensen te toveren? Volg je de opleiding Leisure & Event Management? Neem contact met ons op.

Duur

10-20 Weken

Vanaf

September 2021

Image by Glenn Carstens-Peters

Stagiair Commerciële Economie

Ben je internationaal georiënteerd, commercieel ingesteld en vind je het leuk om producten of diensten op de markt te brengen? Volg je de opleiding Commerciële Economie? Gelieve ons te contacteren.

Duur

10-20 Weken

Vanaf

September 2021

Image by Floriane Vita

Stagiair International, Business

Ben je benieuwd naar het runnen van een bedrijf en het slagen op buitenlandse markten? Werk je graag met mensen van over de hele wereld en spreek je goed Engels? Volg je de opleding International Business? Neem contact met ons op.

Duur

10-20 Weken

Vanaf

September 2021

Image by Rami Al-zayat

Stagiair Marketing & Communicatie

Ben je nieuwsgierig, ben je goed in communiceren & presenteren? Heb jij strategisch inzicht, is social media en het beheren van een website jouw ding? Volg je de opleiding Marketing & Communicatie? Gelieve ons te contacteren.

Duration

10-20 Weeks

From

September 2021

Verstuur je motivatie

Upload je CV
Anchor 1
bottom of page