Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-5.png
SmartWalk_logo.png

Ontdek oud-Holland aan de Zaan 

Flyer SmartWalk Zaanstreek ENG_edited.jpg
SmartWalk_mettelefoon_logo.jpg

€ 7,95

af5421284c9b70ca7e298cf2b287fa20.png

Scan de QR-code en ga mee op avontuur! 

Van onvergetelijke bezienswaardigheden tot onontdekte plekken, er is zoveel te zien en te ontdekken. Maak een mooie wandeltocht met je smartphone langs de molens en de oude huisjes op de Zaanse Schans en leer over de oude ambachten en het industrieel erfgoed aan de Zaan. Met de SmartWalk zal je op een interactieve en innovatieve manier samen met je familie of vrienden de regio ontdekken. Met een zelfstandig te bewandelende route van 4,5 km, zal je tijdens de SmartWalk allerlei interessante informatie te weten komen door onder andere het beantwoorden van vragen. Daarnaast zal je ook leuke selfie plekjes tegenkomen en ontvang je diverse tips en kortingsvouchers
 

Zoveel plezier voor maar €7,95 voor het hele gezin! 

"Verken de Zaanse Schans en de omgeving zoals je nog nooit hebt gedaan"

Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-5.png

Wat ga je beleven en waar?

Je zal op een innovatieve wijze, door middel van je smartphone het Zaans gebied verkennen. Met de SmartWalk heb je geen tourgids nodig. De SmartWalk leidt jou over de wandelpaden van de Zaanse Schans langs de oud-Hollandse ambachten, molens, schuren en werkplaatsen.

 

Met de SmartWalk kan je op je eigen tempo snuffelen in de winkeltjes, kaas proeven op de kaasboerderij Catharina Hoeve van Henri Willig, leren hoe klompen worden gemaakt, dwalen door de diverse musea en een pauze nemen bij de horecagelegenheden.

 

Verder leidt de SmartWalk jou langs divers Zaans cultureel erfgoed zoals, het Honig Breethuis, een huis van de families Honig & Breet, die actief waren in het papierfabricage, de Beeldentuin, één van de brouwerijen van de Zaanstreek
en de schitterende oude Zaanse houten huisjes. 

Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-2.jpg

Wat biedt de Smartwalk jou?

Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-5.png
SmartWalk_achterkant.png
SmartWalk_molendekat_logo.jpg

Omdat je langs diverse winkeltjes en horecagelegenheden komt, zitten er ook kortingsvouchers in om te genieten van een lekker hapje of drankje of een souvenir voor thuis, gemaakt in de schuren van één van de oud Hollandse ambachten. 

 

De SmartWalk is van alle gemakken voorzien met een uitgestippelde route, waarbij je kan beginnen op diverse punten, in de buurt van de Zaanse Schans. Verder beschikt de SmartWalk over kortingsvouchers t.w.v €25,-  en tot slot leuke video’s en foto’s. 

 

Dit allemaal zit in 1 bekende omgeving, namelijk Whatsapp. Je hoeft dus geen andere applicaties te downloaden om gebruik te maken van de SmartWalk. De SmartWalk begeleidt jou via Whatsapp, hierdoor word je niet getraceerd middels GPS. 
 

68cbb84c2d20074ab2559342a50a69a1-2.png

Ben jij klaar voor de unieke Zaanse huisjes, het Zaans industrieel erfgoed en kortingen op overheerlijke hapjes en drankjes? Scan de QR-code en ga mee op avontuur! 

SmartWalk_klompen_logo.jpg
SmartWalk_logo.png