top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDutch Tourism

Even voorstellen: Tuğçe Yalçın

Bijgewerkt op: 1 jun. 2021


Hallo! Mijn naam is Tuğçe. Ik ben 19 jaar en studeer Toerisme Management aan de Hogeschool Inholland in Diemen. Je denkt waarschijnlijk: wat een gekke naam heeft ze? Dat komt omdat ik van Turkse afkomst ben, maar ik ben geboren en getogen in Nederland. Mijn naam wordt in het Engels uitgesproken als "Too-chè". Ik word vaak "Toetsje" genoemd omdat mijn naam te moeilijk uit te spreken is. Mijn hobby's zijn volleybal, piano spelen, tekenen, series kijken en doelloos scrollen op TikTok.

Mijn passie voor toerisme begon al op jonge leeftijd. Sinds ik me kan herinneren, gaan mijn familie en ik altijd met de auto op vakantie naar Turkije om ons gezin te bezoeken. Tijdens onze roadtrip rijden we natuurlijk door vele geweldige Europese landen en bewonderen we verschillende culturen. Zo begon mijn interesse in culturen, talen en reizen. Ik heb 2 moedertalen, Nederlands en Turks, ik spreek vloeiend Engels en ik heb basiskennis van Spaans en Frans.


Vanaf 1 februari ben ik officieel stagiair bij Nederlands Toerisme. Ik kan niet wachten om veel te leren van Remon en zijn team. Voor het eerst ga ik daadwerkelijk werken en ervaring opdoen in de toeristische sector. Ik ben super excited!

9 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page