Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-2.jpg
Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-4.jpg
Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-4 3.jpg
Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-4 2.jpg
Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-2.png
BROUWERIJ-1_edited.jpg

4,5 KM

SmartWalk_logo.png
SmartWalk_mettelefoon_logo.jpg

Zelfstandig zonder gids

Innovatief & Interactief 

Ontdek oud-Holland aan de Zaan

af5421284c9b70ca7e298cf2b287fa20.png

€ 7,95

Kortingsvouchers 

Scan de QR-code
en ga mee op avontuur! 

Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-5.png

Van onvergetelijke bezienswaardigheden tot onontdekte plekken, er is zoveel te zien en te ontdekken. Maak een mooie wandeltocht met je smartphone langs de molens en de oude huisjes op de Zaanse Schans en leer over de oude ambachten en het industrieel erfgoed aan de Zaan. Met de SmartWalk zal je op een interactieve manier samen met je familie of vrienden de regio ontdekken. Tijdens de SmartWalk kom je allerlei interessante informatie te weten door onder andere het beantwoorden van vragen. Daarnaast zal je ook leuke selfie plekjes tegenkomen en ontvang je diverse tips.
Zoveel plezier voor maar €7,95 voor het hele gezin! 

"Verken de Zaanse Schans en de omgeving zoals je nog nooit hebt gedaan"

Wat ga je beleven en waar?

Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-2.jpg
SmartWalk_achterkant.png
SmartWalk_klompen_logo.jpg

Wat krijg je?

Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-5.png
SmartWalk_molendekat_logo.jpg

Omdat je langs diverse winkeltjes en horecagelegenheden komt, zitten er ook kortingsvouchers in om te genieten van een lekker hapje of drankje of een souvenir voor thuis, gemaakt in de schuren van één van de oud Hollandse ambachten. 

 

De SmartWalk is van alle gemakken voorzien met een uitgestippelde route, waarbij je kan beginnen waar je wilt, in de buurt van de Zaanse Schans. Verder beschikt de SmartWalk over kortingsvouchers t.w.v €25,-  en tot slot leuke video’s en foto’s. 

 

Dit allemaal zit in 1 bekende omgeving, namelijk Whatsapp. Je hoeft dus geen andere applicaties te downloaden om gebruik te maken van de SmartWalk. 

Je zal op een innovatieve wijze, door middel van je smartphone het Zaans gebied verkennen. Met de SmartWalk heb je geen tourgids nodig. De SmartWalk leidt jou over de wandelpaden van de Zaanse Schans langs de oud-Hollandse ambachten, molens, schuren en werkplaatsen.

 

Met de SmartWalk kan je op je eigen tempo snuffelen in de winkeltjes, kaas proeven op de kaasboerderij Catharina Hoeve van Henri Willig, leren hoe klompen worden gemaakt, dwalen door de diverse musea en een pauze nemen bij de horecagelegenheden.

 

Verder leidt de SmartWalk jou langs divers Zaans cultureel erfgoed zoals, het Honig Breethuis, een huis van de families Honig & Breet, die actief waren in het papier-fabricage, de Beeldentuin, een van de brouwerijen van de Zaanstreek
en de schitterende oude Zaanse houten huisjes. 

af5421284c9b70ca7e298cf2b287fa20.png

Scan de QR-code en ga mee op avontuur! 

SmartWalk_logo.png
Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-5.png
Flyer SmartWalk Zaanstreek andere versie-5.png