Dutch Tourism biedt:
Beste belevingen
Beste selectie kwaliteitsuitjes
Gegarandeerd de beste prijs
Zonder verborgen kosten
Snel en betrouwbaar
Veilig online vooraf alles regelen

Korendag 2019

De 24e  Korendag Monnickendam, die plaats zal vinden op 25 mei 2019 belooft een groot festijn te worden. Dit evenement zal deze keer voor het eerst worden georganiseerd in samenwerking met Dutch Tourism.

U kunt nu niet alleen genieten van de vele prachtige koren, maar hier bieden wij komend jaar nog veel meer aan dan dat. Wij willen u een andere belevenis meegeven dan voorheen en dat doen wij door uw weekend compleet te maken. Dutch Tourism zorgt voor, tijdens en na de Korendag voor veel leuke en unieke uitjes in de regio Monnickendam, een dag of weekend om nooit te vergeten.

Als u vervoer nodig heeft naar de Korendag of naar een uitje,kan Dutch Tourism dit ook voor u verzorgen. Er zijn vele bussen beschikbaar. Het maakt niet uit of u met een grote of kleine groep bent, wij regelen dit voor u.

Ook kunt u tot besluit nog nagenieten van de Korendag aan een heerlijk diner door te reserveren voor een sfeervol restaurant met een overheerlijk menu. Natuurlijk kunt u een selectie maken uit verschillende restaurants, er is genoeg keuze.

In de komende tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar worden gesteld om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van de Korendag 2019. Houdt daarvoor deze website goed in de gaten, hij wordt constant geupdated. 

Voor vragen of reserveringen kunt u contact opnemen via 085 - 444 4950 of door een e-mail te sturen naar reserveringen@dutchtourism.nl. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar vanaf 08:30 uur tot en met 17:30 uur.

Hotels
Restaurants
Excursies
Algemene informatie
Monnickendam
Vervoer